POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

ALI SE LAHKO IZDELKI PEREJO V POMIVALNEM STROJU?


Izdelke lahko pereš v pomivalnem stroju do 50° C. Ker so izdelki ročno poslikani, priporočam ročno pranje. Med pranjem v stroju se lahko zaradi drgnjenja napis poškoduje.
ALI LAHKO IZBEREM NAPIS PO ŽELJI?


Seveda. Z veseljem ti oblikujem napis/motiv po tvoji želji. Naročilo za izdelke po naročilu oddaš tukaj. V okence čimbolj natančno napiši, kaj želiš.
KJE SI LAHKO IZDELKE POGLEDAM V ŽIVO?


Lastne fizične trgovine žal nimamo, izdelke pa si lahko ogledate/kupite v nekaterih trgovinah po Sloveniji, in sicer: KOPER: Galerija RE: Gallery KAMNIK: Zlata ptička PTUJ: O.sem ZAGORJE: Čudežna dežela KRANJSKA GORA: Židana marela
V KOLIKO DNEH PREJMEM IZDELEK?


Vse glede dostave si lahko prebereš tukaj.
KJE LAHKO IZDELKE OSEBNO PREVZAMEM?


Izdelke lahko prevzameš v Žužemberku. O točnem kraju in času prevzema se je potrebno predhodno dogovoriti s prodajalcem. Piši nam na info@ustvarjalnicarp.com.
ALI LAHKO IZDELEK POŠLJEM NA NASLOV OBDAROVANCA?


Seveda. Na blagajni pod SHIPPING ADRESS napiši naslov prejemnika izdelka, pod BILLING ADRESS pa svoj naslov, kamor ti bomo poslali račun.
KAJ LAHKO NAREDIM, ČE IZDELKE POTREBUJEM ISTI ALI NASLEDNJI DAN?


Izdelkov ponavadi ni na zalogi, saj so večinoma narejeni po naročilu. Včasih imamo kakšen izdelek na zalogi in ga lahko prevzameš oz. je poslan isti dan. V tem primeru mi piši na e-mail: info@ustvarjalnicarp.com in skupaj bova našla rešitev. :)
ALI LAHKO IZDELEK ZAVIJETE KOT DARILO?


Z veseljem. To nam sporoči na blagajni, kjer imaš možnost pustiti SPOROČILO ZA PRODAJALCA. Izgleda nekako tako:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Ustvarjalnica Rebeka Perko