top of page
 • ALI SE LAHKO IZDELKI PEREJO V POMIVALNEM STROJU?
  Za ročno porisane skodelice priporočamo ročno pranje. Med pranjem v stroju se lahko zaradi drgnjenja napis poškoduje. Emajlirane skodelice in džezve lahko pereš v pomivalnem stroju. Za dilce priporočamo ročno pranje. Dilco obrišite z vlažno krpo. Lonec za rože perete ročno, ne priporočamo pranja v pomivalnem stroju. Skodelice za kosmiče so primerne za pranje v pomivalnem stroju.
 • ALI LAHKO IZBEREM NAPIS PO ŽELJI?
  Seveda. Z veseljem ti oblikujem napis/motiv po tvoji želji. Naročilo za izdelke po naročilu oddaš tukaj. V okence čimbolj natančno napiši, kaj želiš. Po naročilu rišem le na bele (3dcl) keramične skodelice in lonce za orhideje. Ostale izdele ne delamo po naročilu.
 • KJE SI LAHKO IZDELKE POGLEDAM V ŽIVO?
  Lastne fizične trgovine žal nimamo, izdelke pa si lahko ogledate/kupite v nekaterih trgovinah po Sloveniji, in sicer: KAMNIK: Zlata ptička LJUBLJANA: Trgovina Čas za kavo ZAGORJE: Čudežna dežela
 • V KOLIKO DNEH PREJMEM IZDELEK?
  Izdelke pošljem v roku 2-5 delovnih dni od prejema naročila (plačilo po povzetju) oz prejema plačila (PayPal in plačilo na TRR). Najmanj dni traja pri izdelkih, ki so na zalogi (emajlirane džezve, emajlirane skodelice, lesene dilce, skodelice za kosmiče, kuharski zvezki), dlje traja pri izdelkih, ki so narejeni po naročilu. Če se vam z izdelkom mudi, mi prosim sporočite na e-mail naslov. Pakete pošiljamo s Pošto Slovenija. Pošta pakete dostavi v roku 1-3 dni. Vse glede dostave si lahko prebereš tukaj.
 • KJE LAHKO IZDELKE OSEBNO PREVZAMEM?
  Trenutno osebni prevzemi niso možni.
 • ALI LAHKO IZDELEK POŠLJEM NA NASLOV OBDAROVANCA?
  Seveda. Na blagajni pod SHIPPING ADRESS napiši naslov prejemnika izdelka, račun pa pošljem na tvoj e-mail naslov.
 • KAJ LAHKO NAREDIM, ČE IZDELKE POTREBUJEM ISTI ALI NASLEDNJI DAN?"
  V tem primeru mi piši na e-mail: info@ustvarjalnicarp.com in skupaj bova našla rešitev. :)
 • RAD BI VRNIL NAROČEN IZDELEK. KAKO LAHKO TO STORIM?
  Seveda! 30 dni imaš čas, da (nepoškodovan) izdelek vrneš na moj naslov REBEKA PERKO, STRANSKA VAS 71, 8360 ŽUŽEMBERK Če se je izdelek med pošiljanjem poškodoval, ti brez težav pošljem novega. :) O tem me lepo prosim obvesti na e-mail naslov, da se dogovorimo o vračilu kupnine. V primeru vračila izdelka ti vrnem kupnino (skopaj s poštnino). Kupec plača le poštnino ob vračilu izdelka. Izdelek lahko vrneš v roku 30 dni brez razloga. info@ustvarjalnicarp.com
 • ALI LAHKO PREKLIČEM NAROČILO?
  Seveda! V primeru, da naročilo še ni bilo poslano, lahko naročilo prekličete. O preklicu me prosim obvestite na info@ustvarjalnicarp.com .
 • IMAM KODO ZA POPUST. KJE JO LAHKO UVELJAVIM?
  Kodo za popust vpišeš na blagajni v "moja košarica", v prostor "vnesi promocijsko kodo". V primeru težav mi sporoči na info@ustvarjalnicarp.com in skupaj bomo našli rešitev.
 • KAJ SE ZGODI, ČE ME V ČASU DOSTAVE NE BO DOMA?"
  Vse naše pošiljke pošiljamo s Pošto Slovenija. Če vas v času dostave ne bo doma, boste v nabiralniku prejeli obvestilo o paketu. Včasih poštarji žal pozabijo pustiti listek, paket vas bo v tem primeru seveda čakal na pošti. Če boste imeli glede prevzema paketa dodatna vprašanja mi lahko pišete na info@ustvarjalnicarp.com in skupaj bomo našli vaš paket.
 • KAKO LAHKO PLAČAM?
  Ker želim, da je nakupovanje v moji spletni trgovini kar se da udobno, sem za vas pripravila različne načine plačila. Izbereš lahko tistega, ki vam najbolj ustreza. Naročilo lahko poravnate takoj s kreditno kartico (MasterCard, Maestro, Visa) ali nakazilom na TRR. Znesek lahko poravnate tudi ob prevzemu paketa z gotovino.
 • KAKO OPRAVIM PLAČILO NA TRR?
  Plačilo na TRR je čisto preprosto. Po zaključku naročila boste na vaš elektronski naslov prejeli vse podatke, ki jih potrebujete za plačilo. Zato je pomembno, da pri naročilu napišete pravilni e-naslov. Priporočam, da plačilo opravite hitro, saj začnem z izdelavo izdelkov (po naročilu) šele po prejetem plačilu. Potrdilo o plačilu mi pošljete na info@ustvarjalnicarp, tako bo vse skupaj potekalo hitreje. Pred referenčno številko napišite 00, da bo plačilo šlo skozi. Če boste imeli pri plačilu težave, mi pišite na info@ustvarjalnicarp.com in skupaj bomo našli rešitev.
bottom of page