top of page

Najljubši izdelki v letu 2020

Ker smo bili letos veliko doma in se občasno kratkočasili, je kartica konkretno trpela. :) Priznam, da sem si letos kupila več stvari, kot bi si jih, če bi bile razmere normalne. Kar nekaj izdelkov me je razočaralo, vendar o tem ne bi pisala. Raje pohvalim izdelke, ki so me navdušili. Rada podprem slovenske ustvarjalce, tudi če je cena izdelka malo višja.

  1. Gurmanski lešnikov namaz iz Zlate ptičke. Ej, tole je pa tko dobr, da kar ne moreš verjeti, da je narejeno samo iz 3 sestavin. Jaz sem ga jedla z žlico. Ups! :) Sploh, ko je kriza in ti pade cukr, je odlična rešitev. Ne bom povedala, koliko sem jih letos kupila! :) Z njim sem dvakrat pekla tudi sladice. Yummy!2. V Felixu sem po naključju ujela akcijo 2+1 in si kupila 3 dobre knjige. :) Knjiga Moja zgodba je moja najljubša! Knjiga je tako lahkotna in zanimiva, da jo prebereš 1 2 3. Top!

3. EQUA

To stekleničko sem si ogledovala več mesecev in je moj najljubši izdelek podjetja EQUA. Steklenička je steklena, minimalistična in res zelooo kvalitetna. Meni je čudovita in popolna. Vredna vsakega €. Malo me je sram, ampak dokler je nisem imela, sem kupila ogromno plastičnih flašk, s tem pa sem seveda delala veliko škodo našemu planetu :( Zdaj imam stekleno lepotičko vedno s seboj.

Več let sem si želela obiskati tečaj keramike, letos sem se le opogumila in obiskala tečaj pri umetnici Brigiti. Tečaj je potekal dve soboti (4 ure) . Veliko smo ustvarjale, se pogovarjale in sproščale. Prvič sem se srečala z glino in na tečaju sem poslikala spodnjo skodelico, ki jo uporabljam skoraj vsak dan. Na tečaju sem naredila tudi skodelico za kosmiče, vazico, skledo za piškote. Poskusila sem posebne tehnike poslikave keramike in ugotovila, da ustvarjanje z glino sploh ni tako enostavno. Brigita je res carica in prava umetnica!

Njen profil si lahko ogledaš tukaj: Unikatna keramika BH

5. Skodelico sem si kupila že nekaj časa nazaj, vendar jo uporabljam vsak dan, saj je enostavno čudovita! Filipa Sorko izdeluje krasne skodelice in jaz sem kar malo zaljubljena v čisto vsak njen izdelek. A ni krasna? Filipa je hrvaška umetnica, njene skodelice so vedno razprodane v trenutku, tako da se je treba za njih kar konkretno zagrebst. :) Njen profil si lahko ogledaš tukaj: Filipa Sorko


Comments


bottom of page